Parteneri

PARTENERII PROIECTULUI QAREER CA MEMBRI AI CONSORTIULUI:

 1. Universitatea Spiru Haret (USH) - Romania
 2. Melius - Italia
 3. Sindicatele naționale ale studenților din Europa (ESIB) - Belgia
 4. Universitatea Internațională din La Rioja (UNIR) - Spania
 5. Universitatea Wroclaw de Științe ale Mediului și Vieții (WUELS) - Polonia
 6. Universitatea din Padova (UNIPD) - Italia

Instituțiile partenere vin cu expertiza in desfășurarea activităților proiectului, pe baza interesului și angajamentului lor față de subiect și în funcție de capacitatea de a fi multiplicatori pentru exploatarea Ghidurilor de asigurare a calității în serviciile de carieră în învățământul superior.

 

 • Universitatea Spiru Haret (USH), promotor și coordonator al propunerii de proiect, este o universitate privată înființată în 1991, fiind o instituție autonomă, non-profit, acreditată prin lege, având 21 de ani de experiență în predare și cercetare. USH a dezvoltat multiple proiecte strategice naționale axate pe orientarea carierei pentru studenți și profesori și asigurarea calității proceselor educaționale. În cadrul prezentului proiect, USH este liderul consorțiului, fiind, de asemenea, partener coordonator pentru următoarele rezultate intelectuale: IO2 (Linii directoare pentru implementarea calității serviciilor în domeniul carierei în învățământul superior) și IO5 (Platforma pentru QACS).
 • Melius, activând în domeniul orientării, antreprenoriatului și capacității de angajare, în special pentru tineri, contribuie la toate activitățile proiectului și este liderul primei producții intelectuale (IO1 - Învățământul superior și piața forței de muncă: calitatea serviciilor de carieră, calitatea ocupării forței de muncă).
 • Sindicatele naționale ale studenților din Europa (ESIB), cunoscută și ca Uniunea Studenților Europeni - ESU) este implicată în îmbunătățirea proceselor de asigurare a calității în instituțiile de învățământ superior, promovând drepturile studenților și pozițiile către o educație îmbunătățită în Europa. Prin intermediul rețelei sale europene mari, ESIB va promova proiectul și va difuza rezultatele studenților. ESIB va fi implicat în toate rezultatele intelectuale ale proiectului.
 • Universitatea Internațională din La Rioja  (UNIR) este o universitate deschisă, care aduce în consorțiu punctul de vedere al universităților online. În special, UNIR are în cadrul misiunii sale oficiale capacitatea de angajare a studenților săi și o legătură strânsă între piața muncii și programa academică este urmărită și revizuită permanent. UNIR are contribuții la toate rezultatele intelectuale ale proiectului, fiind liderul IO3 (Integration cases).
 • Universitatea Wroclaw (WUELS) este o universitate de stat înființată în 1951, aducând în consorțiu un punct de vedere specific al unei universități științifice privind cariera și capacitatea de angajare a studenților. WUELS va participa la dezvoltarea tuturor rezultatelor intelectuale, fiind liderul IO4 (Ghiduri validate pentru asigurarea calității în serviciile de carieră în instituțiile de învățământ superior).
 • Universitatea din Padova (UNIPD) este o mare universitate de stat, printre cele mai vechi din Italia și Europa, aducând în proiect experiența ei ca o universitate mare și tradițională, adăugând elemente suplimentare care trebuie luate în considerare în special în cazurile de integrare. UNIPD va contribui la toate rezultatele intelectuale ale proiectului.

Choose language